Het nieuwe avontuur is van start!

De website is nu voor iedereen geopend, nu kan de wereld zien wie ik ben …

Dus laat me mezelf even voorstellen, ik ben Nonna Oma (!). Ha ha, nooit gedacht dat ik mezelf zou voorstellen als oma, maar ik ben een oma en ik ben ook blij de oma van Leonardo te zijn.

Mijn kleinzoontje heeft een prachtige italiaanse naam, zoals de grootste italiaanse kunstenaar, en hij woont ook in Italië, net als ik, al 40 jaar. Leonardo noemt mij Nonna Oma (Nonna betekent Oma). Vandaar dat ik mij zo voorstel.

Nooit had ik gedacht mijn tekeningen te laten zien, mijn illustraties, die een hele persoonlijke uitdrukking zijn van dingen, gedachten en gevoelens, bijna een intimiteit die ik openstel voor het publiek.

Ik heb altijd graag getekend, geschilderd en gespeeld met vorm en kleur. Maar ik had tot noch toe niet de juiste manier gevonden om mezelf uit te drukken, totdat..

 • Leonardo, mijn kleinzoontje, werd geboren. Ik dacht niet dat het veel invloed zou hebben, maar ik veranderde. Natuurlijk, ik ben geen traditionele oma, ik bak geen taarten, ik ga niet vaak wandelen met Leonardo, maar mijn manier van zijn veranderde en ik werd een oma in mijn artistieke expressie. De wereld van kinderen is een fantasiewereld waarin ik mezelf vind! ( en Leonardo heeft ook een Bakoma en een Wandeloma; hij heeft er drie!)
 • De pandemie brak uit … iedereen moest thuisblijven en ik, een toeristische gids, verloor mijn baan. Dus wat doe je dan? Dan doe je wat je met passie doet: verhalen illustreren.
 • En dus hier ben ik dan.

Op deze site toon ik de verhalen van mijn zusje Barbara met mijn illustraties en ik nodig iedereen uit om te ontdekken wat een geweldig leuke combinatie dat geworden is .

Daarnaast moedig ik iedereen aan om zijn eigen artistieke geest wakker te schudden: als je een verhaal te vertellen hebt en er een mooi geïllustreerd boekje van wilt maken, laten we dan samenwerken en er een mooi sprookje van maken!

Volg mij!

6 gedachten over “Het nieuwe avontuur is van start!

 1. Ik ben zo trots op mijn zussen, en geweldige boeken, wat boft Leonardo en alle andere kinderen die van Nonna Oma’s verhalen kunnen genieten 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een mooi verhaal! Ik vind het een hele leuke site en jullie een top duo!
  Ik ga eens even kijken welke kindjes ik blij kan gaan maken met dat geweldige verhaal aan de wand!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: