Bestel een spel

Ik bied verschillende spelletjes, voor kinderen van verschillende leeftijden:

  • Een Memory spel voor de hele kleintjes (maar ook leuk voor de groten). De kaartjes worden in kleine zakjes verpakt, handig om op reis mee te nemen.
  • Puzzels voor kinderen vanaf 6 jaar, 112 stukjes, 20 cm bij 30 cm als hij af is. De puzzels worden in kleine zakjes verpakt, handig om op reis mee te nemen.
  • Beertje Leo, lief en zacht met zijn eigen truitje aan.
  • Magneten voor op de ijskast om ook de keuken op te vrolijken 😀

Memory

16 keer 2 kaartjes met tekeningen uit de verhalen van Nonna Oma. Een leerzaam en leuk spel, voor kinderen vanaf 2/3 jaar.

Prijs: € 7,50

Puzzels

Je kunt kiezen uit twee puzzels met tekeningen uit verschillende verhalen van Nonna Oma: Minnie en Miesje uit het verhaal “Liefde is mateloos” en natuurlijk de droom van Leonardo uit het boekje “Waarom?” De puzzels zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Het zijn 112 stukjes die samengesteld een plaat maken van 20 cm bij 30 cm.

Prijs: € 12,50 per puzzel

Magneten

Een serie magneten om op de ijskast te plakken, met 10 verschillende afbeeldingen van figuren uit de verhalen van nonna oma, die per drie stuks aangeboden worden.

Prijs per drie stuks: € 5,00

Beertje Leo

Dit is een heel lief en zacht beertje, ook geschikt voor kinderen onder de 3 jaar, met een truitje aan met het koppie van dromende Leonardo. Het beerte is ongeveer 15 cm hoog en 20 cm breed.

Prijs € 18,00%d bloggers liken dit: