Nieuws

Nieuws over verhalen, tekeningen en wissewasjes

Pipo op wereldreis

Een nieuw verhaal is klaar! Pippo de pinguin, die het altijd zo koud heeft gaat op reis om een warm plekje te vinden…. Ik maak de tekeningen voor de verhaaltjes van Barbara echt met groot plezier. Het is een geweldige gelegenheid om met kleur en vorm te spelen, ik let niet op de juiste proportiesMeer lezen over “Pipo op wereldreis”

Geloof in jezelf!

Ja! Het nieuwe boekje is binnen! Natuurlijk een verhaaltje over dieren: een lieveheersbeestje, een uil, een egel, een spin en een mug. Maar ook een verhaaltje over geloof in je eigen kracht, over zelfvertrouwen, vriendschap, verdriet en vreugde. Voor kinderen vanaf 3 jaar Hier hoor je het verhaaltje van Nonna Oma, natuurlijk geschreven door BarbaraMeer lezen over “Geloof in jezelf!”

Een puzzel van Leo’s Droom

Deze puzzel is speciaal ontworpen om makkelijk mee te nemen als je op vakantie gaat. Verpakt in een klein zakje neemt het weinig ruimte in. En als je dan op die camping staat en je kinderen hebben even een rustmomentje nodig (en jij ook!) dan is dit een heerlijke tijdsbesteding. Ik heb twee puzzels ontworpen,Meer lezen over “Een puzzel van Leo’s Droom”


Volg mij!

Wil je meteen het laatste nieuws ontvangen? Schrijf je in!

%d bloggers liken dit: